Impriamta etichete, imprimanta coduri de bare Samsung Bixolon SLP-D220Bixolon, lider in designul si productia de imprimante pos, imprimante Auto-ID si imprimante mobile, anunta noua imprimanta termica pentru tiparirea etichetelor de coduri de bare, SLP-D220.

Cu o viteza de tiparire de 152 mm/s, sensor de miscare integrat, design compact, imprimanta SLP-D220 va deveni o solutie versatila pentru o gama larga de aplicatii de printare etichete coduri de bare, in special acolo unde suntem costransi de un spatiu redus. Pentru a demostra versatilitatea imprimantei, SLP-D220 suporta o mare varietate de tipuri de hartie( etichete), incluzand etichete ReStick, cat si hartie marcata conform cerintelor clientilor: black mark, gap, notch, fanfold.

Rezolutia de printare este standard 203 dpi , iar rezolutia de 300dpi este suportata de modelul superior SLP-D223. SLP-D220 include standard o interfata USB si Seriala, cu optiune pentru ETH, memorie de 4 Mb flash, 8 MB SDRAM, functia de " easy paper loading", peeling, recunoastere automata a multiple limbaje de programare ca SLCS, EPL II, ZPL II.

 

Bixolon SLP-D220 vine sa completeze gama de imprimante termice Auto-ID pentru tiparirea de etichete sau  cu coduri de bare de la Samsung Bixolon si prin calitatile ei sa dea posibilitatea integrarii intr- o gama si mai mare de aplicatii Auto-ID.

Bixolon SLP-D220 va fi disponibila in Romania incepand din data de 1 iulie 2011 prin distribuitorul autorizat si oficial Best Delivery Impex ( BDI).

Mai multe informatii, specificatii tehnice :http://www.bixolon.ro/imprimante-etichete/bixolon-slp-d220.html

LiveZilla Live Help