imprimanta termica mobila samsung bixolon spp-r200Bixolon SPP R200 este prima imprimanta portabila termica de la Bixolon. Creata atat pentru interior cat si pentru exterior, folosita pentru completarea gamei deja existente de imprimante termice pos de etichete si bonuri.

Cu un design compact si stilat, imprimanta mobila SPP R200 reuseste sa inglobeze o varietate de caracteristici precum: Bluetooth, interfete seriale/USB, MCR. La numai 293g (inclusiv bateria si rola de hartie) si cu dimenisiunile de 79.5mm x 127.7mm x 43.6mm, imprimanta portabila SPP-R200 ramane incredibil de functionala.

Rola de hartie are 58mm latime si diametru de 40mm.Viteza de printare este de pana la 80mm/sec. Imprimanta are un timp indelungat de operare datorita managementului bun al bateriei bazata pe lithium-ion, rezultand 8 ore de folosinta continua si un timp de standby de 14 ore. Esti tot timpul informat de durata de functionare a bateriei cu ajutorul a 4 LED-uri. Aceasta caracteristica unica ajuta utilizatorii la impiedicarea descarcarii bateriei si a unei incarcari inutile, pastrand solutia operationala si nu indisponibila pana la incarcarea eventuala a bateriei.

Imprimanta SPP-R200 prin protectii aditionale este rezistenta la socuri si la eventuale caderi de la o inaltime de pana la 1.2 m. Acest lucru este un beneficiu cand vine vorba de imprimanta mobila Samsung BIXOLON care arata ca functionalitatea si aspectul nu sunt neaparat principalele caracteristici. Imprimanta BIXOLON SPP-R200 are in pachet tot ceea ce tu ai nevoie pentru a-ti incepe activitatea: 1x SPP-R200 (cu Bluetooth si MSR standard), 1x Lithium Ion baterie, 1x Ac adaptor si cablu de curent, 1x Belt strap, 1x Rola hartie termica, 1x Manual CD& Drivere, 1x Ghid de referinte. Imprimanta SRP-R200 se poate folosii in diverse aplicatii mobile si este disponibila in Romania prin distribuitorul oficial BDI.

 

Mai multe informatii si specificatii tehnice, prezentare video:http://www.bixolon.ro/imprimante-mobile/bixolon-spp-r200.html

LiveZilla Live Help