Samsung Bixolon SRP-f310 water-proof, eth, wireless Imprimanta termica SRP-F310 conceputa pe baza cunostintelor tehnice avansate de la Bixolon este recunoscuta in piata pentru stabilitatea si performantele ei uimitoare:

  • 270 mm/s viteza de printare
  • waterproof ( rezistenta la vapori de apa) certificata IPX 2
  • foloseste role cu diametru de 105mm, cee ce reduce instalarea de noi role cu peste 50%
  • interfete - all in one ; integreaza toate interfetele existente: USB, ETH, WiFI USB port, Serial sau Paralel
  • USB port se poate folosi pentru a instala un USB WiFI modul, tranformand astfel imprimanta intr-una wireless
  • "eco-friendly printer" - reduce consumul de hartie, cat si de energie
  • vine insotita de cel mai nou si avansat pachet software integrat de la Bixolon

Citeşte mai mult...

Impriamta etichete, imprimanta coduri de bare Samsung Bixolon SLP-D220Bixolon, lider in designul si productia de imprimante pos, imprimante Auto-ID si imprimante mobile, anunta noua imprimanta termica pentru tiparirea etichetelor de coduri de bare, SLP-D220.

Cu o viteza de tiparire de 152 mm/s, sensor de miscare integrat, design compact, imprimanta SLP-D220 va deveni o solutie versatila pentru o gama larga de aplicatii de printare etichete coduri de bare, in special acolo unde suntem costransi de un spatiu redus. Pentru a demostra versatilitatea imprimantei, SLP-D220 suporta o mare varietate de tipuri de hartie( etichete), incluzand etichete ReStick, cat si hartie marcata conform cerintelor clientilor: black mark, gap, notch, fanfold.

Rezolutia de printare este standard 203 dpi , iar rezolutia de 300dpi este suportata de modelul superior SLP-D223. SLP-D220 include standard o interfata USB si Seriala, cu optiune pentru ETH, memorie de 4 Mb flash, 8 MB SDRAM, functia de " easy paper loading", peeling, recunoastere automata a multiple limbaje de programare ca SLCS, EPL II, ZPL II.

Citeşte mai mult...

imprimante termice pos samsung bixolon srp 350 seria II

Bixolon, leader in designul si productia de imprimante pos, imprimante pentru aplicatii Auto-ID si imprimante portabile anunta lansarea noilor imprimante termice pos din seria SRP 350, respectiv SRP 350II, SRP350PlusII si SRP352PlusII. Caracteristicile  principale ale imprimantelor Bixolon din seria SRP 350 II sunt; viteza de pina la 250 mm/s ceea ce le fac perfecte pentru supermarketuri, pentru tiparire de cupoane sau rapoarte zilnice, autocutter fiabil, testat pina la 1,800,000 taieri, conectivitate versatila cuprinzand interfete  seriale, paralele, Ethernet si USB.

Pentru aceasta serie de imprimante Bixolon a dezvoltat si livreaza impreuna cu imprimantele, POS Software Package, un pachet software ce include : Smart Driver - toate driverele unificate, Inteligent Interface Auto-installer- instalarea automata a interfetelor de conexiune la sistemul pos, Advanced Utiity- o colectie de 3 utilitare intr-unul singur.

Citeşte mai mult...

 

imprimanta termica mobila samsung bixolon spp-r200Bixolon SPP R200 este prima imprimanta portabila termica de la Bixolon. Creata atat pentru interior cat si pentru exterior, folosita pentru completarea gamei deja existente de imprimante termice pos de etichete si bonuri.

Cu un design compact si stilat, imprimanta mobila SPP R200 reuseste sa inglobeze o varietate de caracteristici precum: Bluetooth, interfete seriale/USB, MCR. La numai 293g (inclusiv bateria si rola de hartie) si cu dimenisiunile de 79.5mm x 127.7mm x 43.6mm, imprimanta portabila SPP-R200 ramane incredibil de functionala.

Rola de hartie are 58mm latime si diametru de 40mm.Viteza de printare este de pana la 80mm/sec. Imprimanta are un timp indelungat de operare datorita managementului bun al bateriei bazata pe lithium-ion, rezultand 8 ore de folosinta continua si un timp de standby de 14 ore. Esti tot timpul informat de durata de functionare a bateriei cu ajutorul a 4 LED-uri. Aceasta caracteristica unica ajuta utilizatorii la impiedicarea descarcarii bateriei si a unei incarcari inutile, pastrand solutia operationala si nu indisponibila pana la incarcarea eventuala a bateriei.

Citeşte mai mult...

LiveZilla Live Help