Imprimante etichete

Imprimante etichete

Imprimante etichete pentru tiparirea codurilor de bare si a altor tipuri de informatii pe etichete autoadezive cu latimea 25 -116 mm.

Cu o viteza de tiparire de minim 152 mm/s, sensor de miscare integrat, design compact, seria de imprimante etichete de la Bixolon este o solutie versatila pentru o gama larga de aplicatii de printare etichete,  coduri de bare, in special acolo unde suntem constransi de un spatiu redus. Pentru a demostra versatilitatea acestor imprimante de etichete, acestea suporta o mare varietate de tipuri de hartie( etichete), incluzand etichete ReStick, cat si hartie marcata conform cerintelor clientilor: black mark, gap, notch, fanfold.

Rezolutia de printare este standard 203 dpi , iar rezolutia de 300dpi este suportata de modele de imprimante din gama superioara. Aceste imprimante includ standard o interfata USB si Seriala, cu optiune pentru ETH, memorie de 4 Mb flash, 8 MB SDRAM, functia de " easy paper loading", peeling, recunoastere automata a multiple limbaje de programare ca SLCS, EPL II, ZPL II.

Bixolon SLP-D220
Categorie: Imprimante etichete

Imprimanta termica de 58mm pentru tiparit etichete sau coduri de bare Bixolon SLP-D220.

Bixolon SLP-D420
Categorie: Imprimante etichete

Imprimanta termica  de tiparit etichete sau coduri de bare cu dimensiunea maxima de 116mm, Bixolon SLP-D420.

Bixolon SLP-T400
Categorie: Imprimante etichete

Imprimanta pentru etichete de la Bixolon ce foloseste pentru tiparire tehnologia tranfer termic.

Bixolon SRP-770II
Categorie: Imprimante etichete

Imprimanta termica pentru etichete, taguri de la Bixolon

LiveZilla Live Help