Bixolon provine din fosta divizie de mecanisme pentru imprimante E- POS de la Samsung, avand o experienta in productia de imprimante POS complete cat si a mecanismelor de imprimare , de peste 10 ani. Lucrand sub brandul Samsung o buna perioada de timp, Bixolon ne asigura de fiabilitatea si calitatea imprimantelor POS comercializate. Imprimantele POS Bixolon sunt perfect compatibile cu Epson si se folosesc cu succes in industria HoReCa: restaurante, hoteluri, cluburi, baruri , fast food-uri cat si in Retail: magazine, supermarket-uri.

Bixolon produce imprimante termice POS cu dimensiunea de 58 mm si 80 mm, imprimante pos cu ace 76 mm, imprimante termice portabile, mobile cu Bluetooth de 58 si 80 mm,  imprimante termice de panou, mecanisme, cat si imprimante termice pentru tiparirea de etichete coduri de bare, cat si gama completa de accesorii.

Imprimantele Bixolon se bucura de un real succes datorita calitatii si fiabilitatii dovedite, fiind comercializate intr-un numar de peste 10000 bucati in Romania. Touchscreen Systems srl (BDI) este importatorul si distribuitorul oficial al imprimantelor POS Bixolon in Romania. Cu o experienta de peste 6 ani in comercializarea imprimantelor POS Bixolon, BDI asigura service 24h, intretinere, mentenanta, suport tehnic pentru aceste imprimante in centrul de service autorizat, dispunand de stocuri de piese de schimb pentru toate modelele de imprimante Bixolon comercializate.

Imprimatele Bixolon se pot folosii pentru a tipari rapid si economic: bonuri, chitante, cupoane, tichete, rapoarte zilnice, bonuri de bucatarie, bonuri de livrare.

Prezentare video imprimante Bixolon

LiveZilla Live Help